Colo aux Chambons Juillet 2010

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-12-2018 11:13:57

RTYHTY
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-12-2018
Messages: 6

adidas ultra boost 4.0 triple black

https://cdn.thesolesupplier.co.uk/2017/12/Image-1-3.jpg


adidas  Sko   løbesko ultra-populære-har fuldt indtastet de 4,0 æra, efter at have læst ubesejret nye design sæl, har den tidligere eksponering af "Scarlet White" farve nu officiellement hylder. Designet bruger en simpel hvid som keynote, og Primeknit vamp i detaljer med de røde pletter med en version 4.0 af de nye linjer, med en hvid tre-line bur, krat Efterfulgt af beslaget med BOOST mellemsål, og derefter anbragt uden for den sorte Continental Rubber Above.


Julen er næsten her og den helt nye adidas  Sko 2018  er tilgængelig i en colorway der er perfekt til ferie med sin "Candy Cane" tema. De øvre Grundlæggende Primeknit idræt en candy cane-inspirerede udseende med en blanding af hvide og røde nuancer overalt, mens et hvidt TPU bur snøring, hæl overlay, hvid Boost mellemsål og gummi ydersål er sort fuldender rent design Helt.


adidas ultra boost 4.0 CNY har en flerfarvet Primeknit-øvre, der bruger en kombination af rød og sort i hele. Yderligere sorte accenter placeres derefter på sidepanelburet og hæltælleren og den indvendige liner. Finishing detaljer inkluderer grafiske snørebånd, særlige kinesiske skrift på tungen, en hvid mellemsål Boost, og en rød gummi ydersål.


Adidas kommer ind i ferieånden med den nyeste farve af adidas ultra boost 4.0 triple black. Den colorway har en øvre, der blander hvid og rød sammen i et farveskema, der bærer lighed med ferien hæfte Der Er candy sukkerrør. Denne pebermynte-øvre overflade er overlejret med et mælkeagtigt hvidt bur og hælhætte og strømmer ned til den hvide signatur BOOST mellemsål. Mærkeligt nok synes denne farvelægning at dele en stil med en anden Ultra Boost 4.0 i en sort-hvid farveway.https://www.rundassko.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com