Colo aux Chambons Juillet 2010

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-12-2018 11:05:33

RTYHTY
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-12-2018
Messages: 6

adidas swift run Mannen Wit

https://sneakers.xcdn.nl/RM640,465/adidas-swift-run-wit/najaar2017/adidas/001197.01_2.jpg


De adidas Schoenen   is een nieuwe stijl van strepen en is verkrijgbaar in een nieuwe colorway van sesam / zwarte kern. De schoen is geïnspireerd op de bovenkant van de doos, tongmerk, hiel, streeprand aan de zijkanten en buitenzool. Een witte tussenzool completeert het gestroomlijnde tweekleurige ontwerp mooi.


Een van de nieuwere stijlen van de drie adidas Schoenen 2018 strepen is de adidas Swift Run. De schoen is geïnspireerd op de jaren 80 van de vorige eeuw. Een volledig premiumknit-bovenwerk met zwarte accenten is te zien op de teenendoos, de tongmarkering, de hak, de streep op de zijkant en de buitenzool en de witte tussenzool maakt het slanke ontwerp helemaal af.

Voeg een andere colorway toe aan de adidas swift run  naar de steeds groeiende lijst met kleurstellingen die onthuld moet worden. We geven je een eerste blik op de Black / Green en Gray / Pink peers, nu kijken we naar dit interessante Black / Multicolor-aanbod. Van ver lijkt de versie van de adidas Swift Run in volledig zwart te zijn. Pas als u inzoomt en de schoen van dichterbij bekijkt, realiseert u zich dat u er dol op zult zijn. Het exemplaar met Torsion-steun, rubberen buitenzool en EVA-middenzool wordt geleverd in zwart om het eerlijke tonale uiterlijk van het model te voltooien.


De drie strepen presenteren een van hun nieuwste silhouetten met de adidas swift run Mannen Wit . Met een wit thema als schoon schoeisel, is de schoen geïnspireerd op de jaren 80 van de vorige eeuw. Een volledig premiumknit boven- en meerkleurig garenborduurwerk is op de teenendoos en de hiel, terwijl de schoen is voltooid met een bijpassende gegoten EVA-tussenzool en zwarte buitenzool.


https://www.oanjeschoenen.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com