Colo aux Chambons Juillet 2010

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 08-11-2018 09:20:42

ergyrdf
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-11-2018
Messages: 3

adidas tennis hu kvinnor Svart

http://www.last-secrets.de/image/cache/data/category_19/adidas-originals-herren-sneaker-pharrell-williams-tennis-hu-in-weiss-cp9763-xbqdhim--15184-500x500.jpgSagt att vara en del av den nya adidas Skor  Holi-samlingen, kommer Pharrell x adidas Tennis Hu klädd i ett Scarlet Red and Footwear White-färgschema. Skonskonstruktionen består av en övre röda tröja med vit kontrasterande accenter som finns i hela. Vit finns på beklädnaden, snören och på undersidan av gummiytan.


Pharrell Williams och adidas Skor 2018 Adidas Originals kommer att släppa en NMD "Holi" -samling i år och Pharrell x adidas NMD Hu Trail Holi Pink Glow-utgåvan presenteras officiellt. Sneakers tema är inspirerad av den andliga Holi Festival som firar färg och kärlek observerad i Indien. Sneakersna har en pulverfärgad finish över sin övre stickade övre. Sneakerna är detaljerad med matchande marmorerade EVA-insatsöverdrag, en vit Boost mellansula och svart spets gummisula för att slutföra designen helt och hållet.


Precis som alla föregående erbjudanden från adidas tennis hu Pharrell x adidas Tennis Hu, kommer denna nya Linen colorway klädd i en fullstickad övre klar i en Light Tan nyans. Tonformet upp till basen sträcker sig på snören och innerfodret. Minimal kontrast görs genom att använda Vit på områden som hälfliken, tungmärket och gummisulan.


Nyligen sett i adidas tennis hu kvinnor Svart  Bright Blue och Bright Green, Pharrell x adidas Tennis Hu överflödar nu i ett annat ljust färgalternativ för vårsäsongen.Pharrells nya silhuett med adidas kommer täckt i ljusgul genom den ömtåliga jerseynätet övre med kontrasterande vitdetalj på snören , fotled krage, Pharrell varumärke på hälen och texturerad gummimidsåle / yttersåle.http://www.newseftwr.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com